OVER ONS

Meulendijks Metselwerken uit Asten verzorgt metselwerk, voegwerk, lijmwerk, steigerbouw, montagewerk en alles wat daarbij komt kijken. Vooral de integrale aanpak van het brede pakket kenmerkt ons.

We werken projectmatig in de woning- en utiliteitsbouw, maar daarnaast ook aan kleinschalige projecten. Een gedegen voorbereiding en organisatie van de werkzaamheden, zodat deze perfect aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Meedenken en zaken slim aan pakken. We streven er dan ook naar om in een vroeg stadium bij het project betrokken te worden. Kwaliteit, betrokkenheid en een heldere en duidelijke communicatie staan voor ons voorop!

Wij zijn een gespecialiseerde aannemer op het gebied van metsel-, lijm en voegwerken. Een familiebedrijf met een sterke basis en een ploeg trouwe medewerkers.

Metsel- en voegwerk bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van een gebouw en vereisen dus kwaliteit en vakbekwaamheid. Wij voeren deze werkzaamheden uiterst zorgvuldig uit om tot een optimaal resultaat te komen.

Wij zijn uw partner als het gaat om traditioneel metselen van de buitengevel, het verlijmen van bakstenen en het lijmen van kalkzandsteen -elementen of -blokken. Een integrale aanpak streven wij na, waarbij we verder gaan dan het metselen alleen. Ook stelwerk, aanbrengen van isolatie en verankeringen nemen wij graag mee in ons pakket. Ontzorgen en organiseren daar ligt onze kracht. Zie ons als de gevel specialisten.

De projecten die we uitvoeren zijn zeer verschillend van aard en omvang. Ze variëren van woning- en utiliteitsbouw, bungalows, bedrijfshallen, kantoorpanden, hoogbouw tot stallen. Om ons werk zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren, beschikken we over eigen materieel. Daarmee zijn we onafhankelijk van derden, zeer flexibel en kunnen we het totale pakket in één keer aanbieden.

Meer informatie over onze werkzaamheden of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

VCA

Meulendijks Metselwerken is een VCA gecertificeerd bedrijf. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Wij vinden het belangrijk om te werken in een veilige en gezonde werkomgeving. Wij zorgen voor duurzaam materiaalgebruik en een duurzame afvalverwerking.